Специјализирани за продажба и изведба на камини, оџаци и соларни панели

 
 
 

Добредојдовте

 
Наша дејност е монтажа на иноксни оџаци, продажба на камини на пелети и дрва изработка на парно греење (ѕидно и подно) и водоинсталатерски работи
 
 
 
 
 

Услуги

 

Монтажа на соларни системи

 
Продаваме и монтираме високо квалитетни соларни панели. Правиме проценка за најдобра позиција и изведба според вашиот објект.
 

Камини на пелети и дрва и топлински пумпи

 
Во нашата програма на производи нудиме висококвалитетни камини на пелети и дрва и топлински пумпи од програмата на Kamenica, Midea, Max и други производители.
 

Монтажа на иноксни оџаци

 
Продаваме и монтираме иноксни изолирани и неизолирани оџаци од нер’ѓосувачки челик, за печки на пелети и други грејни тела. Не е потребна доградба, изведбата е брза лесна и едноставна за одржување.
 

Изработка на парно греење

 
Изведуваме инсталации за парно греење во станови и куќи за парно греење. Употребуваме висококвалитетни елементи со сертификат и гаранција.
 

Водоинсталатерски работи

 
Нашиот тим е тука за се што е потребно вашата инсталација за довод на вода и одвод да функционира беспрекорно. Изведуваме и одржуваме инсталации.